Ednateric Trans logo
MD: +373 78 59 59 59 CZ: +420 773 284 133

Chişinau - Praga

Moldova - Cehia - Germania - Ungaria - Slovacia - Belgia - Olanda - Croația - Elveția - Austria - Slovenia

Curse Zilnice cu Autocare Noi

Rezervări Bilete Online

Pînă la 50% REDUCERI

Toate Destinaţiile

Mai multe destinaţiiAscunde

Despre Noi

Chișinău - Praga este una dintre cele mai importante rute europene, care atrage interesul unui număr tot mai mare de cetățeni moldoveni. Interesul ridicat față de această cursă a servit motiv de bază pentru înființarea, în anul 2008, a S.R.L. Ednateric Trans. Din momentul fondării și pînă în prezent depunem efort continuu, pentru a face față cerințelor fiecărui pasager atît prin corespunderea flotei de autocare standardelor internaționale, cît și lărgirea constantă a numărului de orașe europene în care puteți ajunge. Astfel sîntem bucuroși să Vă oferim ZILNIC călătorii din Chișinău, Orhei, Sîngerei, Bălți, Rîșcani spre cele mai populare orașe cehe precum Brno, Karlovy Vary, Praga și Plzen.

De asemenea Vă aducem la cunoștință faptul că începînd cu 01 noiembrie 2017 Compania EDNATERIC TRANS operează curse ZILNICE spre Germania și oferă astfel de destinații ca - Aachen, Berlin, Bonn, Dresden, Frankfurt pe Main, Hannover, Leipzig, Magdeburg, Mannheim, München, Nürnberg, Regensburg, Stuttgart și alte. Asta nu e tot, călătorind cu Ednateric Trans mai puteți vizita - Austria, Belgia, Olanda, Croația și Elveția.

Vă îndemnăm să utilizați meniul de căutare și rezervare a călătoriilor, situat puțin mai sus, pentru a face cunoștință cu noile curse operate.

IMPORTANT - Toate cursele sînt operate ZILNIC și sînt deservite doar de autocare de 5 stele certificate internațional.

De Ce Noi?

Ednateric Trans - este una dintre puținele Companii de transport care își concentrează efortul asupra calității serviciilor prestate călătorilor - de la reînnoirea permanentă a parcului de autocare, selectarea atentă și instruirea detaliată a personalului de deservire, selectarea pe criterii de experiență verificată a șoferilor, pînă la marca cafelei care Vă este servită în autocar.

Ednateric Trans a aplicat un sistem îmbinat de verificare a calității serviciilor oferite pasagerilor care include mecanisme de control permanent al personalului, în vederea executării de către cei din urmă a responsabilităților directe de serviciu pînă la confirmarea telefonică a calității prin apeluri selective a clienților noștri de către operatorii Centrului nostru de Apel.

Ednateric Trans răsplătește onest fidelitatea pasagerilor prin reducerea semnificativă a prețului, în cazul unei călătorii tur / retur sau oferă o călătorie gratuită, în cazul în care clientul acumulează 5 călătorii pe parcursul unui an.

Ce Spun Clienții Noştri

"Azi 21 martie am ajuns in Cehia cu aceasta companie, sunt mulțumit, șoferi profesioniști și grija de călători la nivel."
Victor Ursu
"Am ajuns cu bine la Praha. Super companie. Soferi profesionisti. O grija extraordinara de pasageri. Super!"
Lilia Grajdian

Programare Pasageri

24/24
Moldova
MD: +373 78 59 59 59 MD: +373 69 72 19 95
Cehia
CZ: +420 773 284 133 CZ: +420 777 926 133